GDO Precision Technology partner van Marathon VIA Belgica


Een gloednieuwe partner die wij mogen aankondigen is GDO Precision Technology. De vestiging in Eygelshoven houdt zich naast het maken van machines voor industriële automatisering ook bezig met high-end vision-inspectie systemen. Een hele leuke afgeleide hiervan is een van de laatste ontwikkelingen: ViuMi!

ViuMi is een mobiel camera-systeem dat in staat is om filmpjes te maken die je letterlijk het grotere geheel geven. ViuMi maakt een korte interactieve videoclip die begint met een close-up om vervolgens circa 150 m uit te zoomen en het panoramische landschap van de bestemming te onthullen.

Het systeem kan ingezet worden als marketingtool maar ook tijdens sportieve evenementen of festivals. De handige mobiele uitvoering is eenvoudig te verplaatsen naar verschillende locaties.

Met ViuMi kunnen alle deelnemers en bezoekers zichzelf (of samen met onze Romeinen) bij de start van de Marathon Via Belgica interactief vastleggen. Het resultaat wordt ter plekke automatisch gedeeld op je telefoon. Tijdens de Marathon Via Belgica ontvang je dus binnen enkele seconden na de opname je persoonlijk filmpje.

Voor de deelnemers aan Marathon Via Belgica gaan we nog een stap verder. Finishers ontvangen namelijk een persoonlijk filmpje waarop te zien is hoe ze over de eindstreep komen. Met de ViuMi wordt de finish schitterend en in (bewegend) beeld gebracht. Ook voegt ViuMi de looptijd en een memorabele intro en outro toe. Alle lopers die finishen ontvangen na afloop een link waarmee de ViuMi video direct bekeken kan worden. Vervolgens kan deze met één klik op je eigen social media gedeeld worden. Voor Foras als organisatie is ViuMi dan ook de ideale manier om het evenement bij een groter publiek onder de aandacht te brengen.

Viumi is een productlijn van TapeMyDay en TapeMyDay is weer een samenwerking van GDO en Unlimited Leisure. TapeMyDay levert automatische videosystemen voor attracties, city marketing en evenementen. Denk hierbij aan actievideo’s op achtbanen, kartbanen op cruiseschepen, bijzondere locaties in de stad en evenementen zoals de Marathon Via Belgica.

Hoe Julius Caesar ViuMi zou hebben gebruikt is vastgelegd tijdens onze shoot onlangs in Rimburg.

Een deel van het ViuMi team en onze Romeinen bij de start in Rimburg.

Alle nieuws