Inschrijving 2024 geopend!


De inschrijvingen voor de derde editie van de Marathon Via Belgica op zondag 26 Mei 2024 zijn geopend!

Direct inschrijven

Early Bird tickets!!

Voor de snelle beslissers zijn er 100 marathon tickets voor € 42,20*. Ook de estafette teams zijn niet vergeten, zo zijn er 10 tickets à € 50,00* voor duo’s en 10 tickets à € 65,00* voor quattro’s. Early bird tickets zijn er zolang de voorraad strekt of tot uiterlijk 1 December 2023, dus ben er snel bij!

Afstanden

Net als vorig jaar kent de Marathon Via Belgica één afstand: 42,195 km. Je loopt hem alleen (Solo) of als een estafette team van twee (Duo) of vier (Quattro) lopers. Denk jij met vier snelle vrienden de winnaar bij te kunnen houden?

Businessrun

Wil je met je bedrijf samen de Marathon Via Belgica lopen? Dat kan ook weer in 2024! Met onder andere een unieke ontvangst bij de start en een business paviljoen bij de finish! Samen met jouw collega’s, samen als één team en toch je eigen afstand! Kijk voor meer alle mogelijkheden op onze website: www.marathonviabelgica.nl/voor-de-marathon

Kidsrun

Ook aan de jonge Romeintjes is gedacht: net als vorig jaar organiseren we dit jaar in Heerlen en Maastricht twee kidsruns. Er zijn drie leeftijdscategorieën en deelname voor kinderen is gratis!

Meer informatie?

Kijk op onze website voor meer informatie:

Marathon Via Belgica: Voor de marathon

Alle nieuws