Partners & Sponsoren


Unus pro multis

(één voor allen)

Onze Marathon kan niet zonder partners en sponsoren. We zijn dan ook ontzettend trots op onderstaande partners en sponsoren die zich reeds verbinden aan onze marathon en hun ondersteuning hebben toegezegd. Samen met hen willen wij onze Limburgse marathon tot een ongekend succes maken.

Foras

(naar buiten, eruit!)

Wij hebben als doel gesteld het promoten, bevorderen en duurzaam organiseren van zowel groot- als kleinschalige sport- & cultuurevenementen. Middels de Marathon Via Belgica willen we betekenis geven aan het rijke romeinse verleden, maar ook het verleden met het heden verbinden. Daarbij moet het een marathon van iedereen worden en werken wij graag met lokale partners. Door het betrekken van de omgeving en diens lokale ondernemers, wordt het mogelijk hier een echt Limburgs sportfeest van te maken. Graag verbinden we u aan onze marathon, want door uw betrokkenheid kunnen wij de kwaliteit van deze unieke marathon, de beleving van de deelnemers, toeschouwers en andere betrokkenen een enorme boost geven.

Er zijn meerdere redenen om als partner of sponsor deel uit te maken van de Marathon Via Belgica. Zo bieden wij onder andere een podium om naamsbekendheid te vergroten en creëeren wij mogelijkheden uw producten te promoten. Daarbij zal ons evenement kansen bieden ter verbetering van relaties met (potentiële) klanten en/of consumenten. Afhankelijk van uw doelstelling en uitdaging bieden wij als organisator een unieke kans om maatgericht uw bedrijfsnaam of product bij onze gezamelijke doelgroep (extra) onder de aandacht te krijgen. Ook als u zoekt naar mogelijkheden om bij te dragen vanuit uw maatschappelijke betrokkenheid is Foras Events de ideale partner.

Amecitia Fortior

(Sterker door vriendschap)

Graag gaan we het gesprek met u aan om tot een gemeenschappelijk doel te komen waar iedereen baat bij heeft. Wij bieden een ruime keuze uit sponsorpakketten aan, variërend van hoofdsponsor tot vrienden van de marathon. Voor iedereen is dus een verbinding op maat mogelijk, zodat ook tegen relatief lage sponsorkosten een podium voor naamsbekendheid geboden kan worden.

Onze partners en sponsoren


Ook sponsor of partner worden?

Interesse? Neem contact met ons op om samen de mogelijkheden te bespreken!

Mail ons