Sjiek is miech dat! – Jo Schoonbroodt ambassadeur van de Marathon Via Belgica


Wij zijn trots om jullie te mogen vertellen dat Jo Schoonbroodt ambassadeur van de Marathon Via Belgica is! Samen met Jo gaan wij op 29 Mei 2022 een Zuid-Limburgs loopfeestje neerzetten om nooit te vergeten!

Volgens Jo is de MVB een uniek evenement waar de cultuur, genieten en de sportieve uitdaging samenkomen in de Limburgse natuur. Met zijn 71 jaar weet Jo precies wat nodig is om fit te blijven. Zo wist Jo een paar weken geleden tijdens de Maas Marathon zowel het Nederlands als het Europees record marathon m70 op zijn naam te zetten.

Hardlopen is voor Jo een manier van leven die je een gevoel van vrijheid en fitheid geeft om nog meer van het leven te laten genieten. Veel is niet nodig: een paar schoenen, discipline en regelmaat. Daarom is Jo overal actief om mensen te motiveren en te inspireren de hardloopschoenen aan te trekken: als Asics Frontrunner, als trainer bij Maastricht Sport en Justgoo en bij zoveel hardloopevenementen in binnen- en buitenland.

Wij zijn trots om samen met Jo op 29 Mei 2022 het verleden weer tot leven te laten komen. Waar je aan den lijve mag ervaren wat de Romeinen zagen toen ze 2000 jaar geleden naar Jo’s thuisstad Maastricht liepen. Ben je er net als Jo ook bij volgend jaar? Schrijf je vandaag nog in.

Alle nieuws